ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε.

Θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια/barcode).

Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές η φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση αντικατάσταση αυτών.
Το κόστος επιστροφής του δέματος επιβαρύνει την εταιρεία μόνο σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας και μόνο κατόπιν συνεννόησης.
Σε κάθε άλλη περίπτωση το κόστος επιστροφής επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.

Περιπτώσεις Αλλαγών

• Αλλαγή σε χρώμα ή μέγεθος: τότε η επαναποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
• Αντικατάσταση ή πρόσθεση νέου είδους : για την επαναποστολή του δέματος καλείστε να αντικαταβάλετε το ποσό των 3€.
• Σφάλμα της εταιρίας μας: τα μεταφορικά επιβαρύνουν την εταιρία.

Επιστροφή χρημάτων

Κατόπιν παραλαβής και ελέγχου του προϊόντος, αυτή θα πραγματοποιείται εντός 5 εργάσιμων ημερών. Εφόσον η αγορά έχει γίνει μέσω PayPal θα γίνει με τον ίδιο τρόπο επιστροφή χρημάτων. Εάν η αγορά έχει γίνει με αντικαταβολή ή κάρτα θα σας επιστραφούν τα χρήματα μέσω τραπέζης.

Κάθε επιστροφή γίνεται μέσω courier και αποστολή προς:

Για Κύπρο

Jewelero
Ροδου 20, Πάνο Λακαταμιά, τκ 2312 Λευκωσια
ΤΗΛ. 00357-97644410

Ή σε οποιοδήποτε κατάστημά μας στις διευθύνσεις που θα βρείτε στο site μας προσκομίζοντας απαραίτητα την απόδειξη. (Αφορά μόνο τις αλλαγές και όχι την επιστροφή χρημάτων).